poripalvelut

 

Merkintäpalvelut

 

Tarvitseeko tuotteesi merkintää? logoa? painatusta?

 

-Me toteutamme toiveesi ammattitaidolla ja tyylillä. Käyttämämme merkintätekniikat ovat brodeeraus ja lämpösiirrettävä merkki.

 

Langalla tapahtuva kirjonta eli brodeeraus on näyttävä ja kestävä tekniikka. Brodeeraus sopii erityisesti pikeepaitoihin, huppareihin, takkeihin, lippiksiin ja pipoihin. Jos suora brodeeraus tuotteeseen ei ole mahdollista, pystymme tekemään brodeerattavan irtomerkin jonka voi ommella tuotteeseen kiinni.

 

Lämpösiirrettävä merkki toteutetaan tulostamalla kuva siirtomateriaalille. Kuva leikataan ääriviivoja myöten irti ja siirretään lämpöprässin avulla tuotteeseen.

 

Lämpösiirrettävä merkki sopii erityisesti T-paitoihin, takkeihin, kasseihin ja teknisiin materiaaleihin. Lämpösiirrettäviä materiaaleja on useita eri tarkoituksiin: heijastava painatus, Flok eli nukkapintainen painatus, sekä metallinhohtavat painatukset.

 

Tuotepalvelut

 

Tuotepalvelumme ei rajoitu vain perinteisiin T-paitoihin, vaan laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat myös: pikeepaidat, hupparit, colleget, työvaatteet, takit, sateenvarjot, kassit, pipot, lippikset jne... Etsimme sinulle käyttötarkoitustasi vastaavan tuotteen ja merkintätavan nopeasti ja vaivattomasti.

 

Brodeerauksen ja siirtopainatuksen lisäksi mahdollisia merkintätekniikoita ovat: laserkaiverrus, silkkipainatus ja tampopainatus

 

Suunnittelupalvelut

 

Emme tyydy vain konemaisesti merkitsemään tuotteita, vaan haluamme, että ne myös näyttävät hyviltä. Tarvittaessa pystymme räätälöimään tuotteenne alusta lähtien tarkoitukseenne sopivaksi.

 

Tulostuspalvelut

 

Tulostuspalveluihimme kuuluvat seuraavat tuoteryhmät.

 

Tarrojen tulostus - Tarrojen leikkaus - Prässättävät siirtomerkit - Julisteet - Canvas-taulut - Rollupit - Mainoskyltit.

Copyright @ All Rights Reserved